Ik ben Karin van Minnen, getrouwd en moeder van 2 liefste dochters. Woonachtig in Nieuwerkerk aan den IJssel. Van mijn passie mijn werk maken; dat is wat ik heb gedaan. Bevallingen ervaar ik als magisch, krachtig, emotioneel en vol met liefde. Maar ook de periode van zwangerschap en de periode als nieuw gezin zijn periodes met wonderlijke momenten, gevoelige momenten en momenten die een diepe herinnering zullen opleveren. Natuurlijk hebben ook mijn eigen bevallingen en ervaringen mij gevormd tot wie ik nu ben.

Ik geniet van mijn gezin en alle dingen die wij samen beleven. Onze vakanties, uitstapjes, wandelingen en gewoon onze tijd samen thuis. Twee meisjes die op de basisschool zitten, zorgt ook voor het nodige geregel met speelafspraken, sporten, activiteiten op school en noem maar op. Hier ben ik dan ook graag mee bezig. Verder wandel ik ook graag met ons hondje; even samen in de natuur. Mijn momenten met vriendinnen en vrienden geven mij altijd weer veel energie. En mijn grootste hobby’s, tja.. heel typerend voor een vrouw.. Winkelen en chocola!

Ik ontmoet jullie graag om kennis te maken en te overleggen wat ik voor jullie kan betekenen.

Mijn werkgebied is. Nieuwerkerk aan den IJssel, Zuidplas, Capelle aan den IJssel, Rotterdam, Gouda, Zuid-Holland, Moerkappele, Zevenhuizen, Moordrecht en alles wat daarbij in de buurt ligt.

 

Tags

Doula Karin, Doula Zuidplas, Doula Zuid Holland, Doula Nieuwerkerk, Doula Rotterdam, Doula Gouda, Doula Capelle , Doula, Geboortecoach, Bevallingscoach, Bevalling, Zwanger, Zwangerschapscoach, Geboorte ,Post partum doula ,Post partum, Kraamtijd, Kraamsupport, Zwangerschapsbegeleiding, Geboortebegeleiding